Onze disciplines

ZHBC is werkzaam in de Civiele Betonbouw, de Burgerlijke- en de Utiliteitsbouw. Voorafgaand aan het aannemen van een werk wordt gekeken welke methode het best kan worden gebruikt. Er wordt een risicoanalyse en een tijdsplanning gemaakt. Vooraf wordt dus goed geanalyseerd wat er moet gebeuren en welke kritische punten er zijn, waardoor u altijd kunt rekenen op de beste prijs/kwaliteitverhouding.

De werkzaamheden die ZHBC uitvoert zijn onder te verdelen in een aantal disciplines:

Verpompen, storten, afwerken van betonspecie?

Overzicht van onze disciplines

verpompen van beton

Beton verpompen

ZHBC gebruikt vooral betonpompen met knikverdeelmasten. Hierdoor kunnen we naar bijna elke gewenste plek op een bouwplaats beton verpompen. Van heel hoog tot in diepe bouwputten en zelfs onder water. Afhankelijk van de bouwplaats kunnen we ook gebruikmaken van stationaire- en aanhangerpompen met leidingen en slangen.
betonbedrijf beton storten

Beton storten

ZHBC heeft eigen stortploegen. Zij zorgen ervoor dat de betonspecie op de juiste manier en volgens de geldende normen wordt verwerkt en verdicht. Dit gebeurt altijd onder leiding van een voorman.
beton afwerking

Beton afwerken

Dankzij de kennis en ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, kunnen we elke afwerking verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan dichtschuren en semi-monolithisch of monolithisch afwerken van vloeren van parkeergarages of betondekken. U kunt bij ons ook terecht voor de juiste nabehandeling. Bijvoorbeeld Curing Compound.

Heeft u vragen?