Over ZHBC

Betonspeciealisten ZHBC

ZHBC heeft sinds de start in 1967 een enorme expertise opgebouwd op het gebied van betonverwerking en zet die kennis en ervaring 24 uur per dag, 7 dagen per week in bij een groot aantal projecten en klanten. Onze expertise stelt ons in staat beton te verwerken op alle mogelijke plaatsen, hoog boven de grond, in diepe bouwputten, in wanden en zelfs onderwater.

ZHBC is sinds 1997 VCA* en NEN en ISO 9001 gecertificeerd.

$

Onze diensten

Bekijk het overzicht

$

Onze betonpompen

Bekijk het overzicht

VEILIG EN BETROUWBAAR

Veiligheid, betrouwbaarheid, netheid en duidelijke afspraken staan bij ZHBC voorop.

Inventief

Onze inventiviteit stelt ons in staat om betonspecie te transporteren naar elke gewenste plek. Wij maken gebruik van (mobiele) betonpompen die via vaste leidingen, knikverdeelmasten of een combinatie van beide, de betonspecie transporteren.

ZHBC heeft een groot aantal moderne betrouwbare betonpompen met verdeelmasten in verschillende lengtes. Dit varieert van 36 tot en met 58 meter. We kunnen de verschillende pompen en masten schakelen. Hierdoor zijn onze oplossingen voor het verwerken van betonspecie oneindig.

Betontechnologen

ZHBC heeft diverse vakmensen in dienst. Denk bijvoorbeeld aan betontechnologen. Door brede kennis en jarenlange ervaring kunnen zij perfect beoordelen welke techniek en welk materieel het best kan worden gebruikt. Dat stelt ons in staat om onze klanten te adviseren op het gebied van betonverwerking én het gebruik van de juiste betonspecie.

Verhuur en uitvoering

ZHBC onderscheidt zich niet alleen in de dienstverlening, maar ook in de werkwijze. Elke opdracht die wij uitvoeren vraagt om vakkennis. Daarom werken we uitsluitend met speciaal (intern) opgeleide medewerkers. Of het nu gaat om de betonwerker, voorman, betonpompmachinist of uitvoerder. Stuk voor stuk zijn het bijzonder gemotiveerde mensen die hun vak tot in de puntjes beheersen.

Ons materieel is geschikt voor de Civiele Betonbouw en de Burgerlijke- en Utiliteitsbouw. Om er zeker van te zijn dat het materieel van ZHBC op de juiste wijze wordt ingezet, verhuren we betonpompen uitsluitend bemand.

Beton verpompen

Lees meer

Beton storten

Lees meer

$

Betonpomp afwerken

Lees meer

Veilig en betrouwbaar

Veiligheid, betrouwbaarheid, netheid en duidelijke afspraken staan bij ZHBC voorop.

KVGM-beleid

ZHBC voert een duidelijk KVGM-beleid. KVGM staat voor: Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu. We wilden dit beleid inzichtelijk maken voor zowel klanten als medewerkers. Daarom hebben we het beleid en de voorwaarden vastgelegd in het KVGM-systeem (Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu-systeem).

Veilig Onderweg van Goed naar Beter.