Vuurdoop KVM 47/43 Putzmeister iOntron Hybride betonpomp

#

Terug naar nieuwsoverzicht

Bericht geplaatst op 19-03-2024

Voor het project De WijCK te Pijnacker van opdrachtgever Dura Vermeer Bouw Zuid West hebben wij voor het eerst onze hybride betonpomp ingezet.
Er is 100 m³ elektrisch verpompt voor de fundering van de circa 330 te bouwen koop- en huurwoningen verdeeld over vier deelgebieden. Het gaat hier om duurzame woningen in verschillende prijsklassen, comfortabel en energiezuinig.

Ook duurzaam is het inzetten van onze Putzmeister iOntron Hybride betonpomp. De voordelen ten opzichte van de traditionele betonpomp is onder andere dat de hybride betonpomp geen uitstoot produceert tijdens het elektrisch verpompen en het geluidsniveau nagenoeg halveert. De krachtige elektromotor van de iONTRON kan een capaciteit leveren tot 100 m³/uur met een elektrische aansluiting van 125 ampère. Elektrisch verpompen kan al met een aansluiting van 63 ampère, dan zal de capaciteit ca. 45 m³/uur zijn.
Ook kan de hybride betonpomp worden aangedreven door de dieselmotor waardoor wij onafhankelijk zijn van de beschikbare aansluiting op de bouwplaats.

In de Telstar, plaatselijke krant van Pijnacker-Nootdorp en omgeving, is er een artikel geplaatst over onze Hybride betonpomp, zie onderstaande link.

https://www.telstar-online.nl/nieuws/actueel/151666/zhbc-neemt-in-pijnacker-eerste-hybride-betonpomp-in-gebruik

Neem gerust contact met ons op voor het inhuren van onze Hybride- of andere betonpompen. Tevens verzorgen wij het storten en afwerken van het beton

 

 

 

Meer weten?

We vertellen er graag meer over.

ZHBC b.v.

015 369 5940
info@zhbc.nl

Volg ons op Social media: