user_mobilelogo

ZHBC Over ZHBC

Wij zijn ZHBC,

Dé specialisten in de verhuur van betonpompen en het verwerken en afwerken van beton.

ZHBC heeft sinds de start in 1966 een enorme expertise opgebouwd op het gebied van betonverwerking en zet die kennis en ervaring 24x7 in bij een groot aantal projecten en klanten. Wij maken het mogelijk op alle plaatsen te werken, hoog boven de grond, in diepe bouwputten, in wanden en zelfs onderwater.

Betondekken Den Haag (c) Ron de Cuyper

Foto: Betondekken Den Haag © Ron de Cuyper

INVENTIEF

Onze inventiviteit stelt ons in staat betonspecie te transporteren naar elke gewenste plek. Wij maken gebruik van (mobiele) betonpompen die via vaste leidingen, knikverdeelmasten of een combinatie van beide, de betonspecie transporteren.
Wij beschikken over een groot aantal, moderne en vooral betrouwbare betonpompen, met verdeelmasten in verschillende lengtes, variërend van 36 tot en met 58 meter. De verschillende pompen en masten kunnen worden geschakeld, waardoor een oneindig aantal oplossing voor het verwerken van betonspecie ontstaat.

Foto: Betonstort Statentunnel Rotterdam © Erik van Doorn

Foto: Betonstort Statentunnel Rotterdam © Erik van Doorn

BETONTECHNOLOGEN

ZHBC beschikt over tientallen vaklieden, waaronder drie betontechnologen. Door de brede kennis en jarenlange ervaring kunnen wij per opdracht beoordelen welke techniek en welk materieel het best kan worden gebruik. Dat stelt ons niet alleen in staat onze klanten te adviseren op het gebied van betonverwerking, maar bijvoorbeeld ook over het gebruik van de juiste betonspecie.

Ons materieel kan worden ingezet ten behoeve van zowel de Civiele Betonbouw en de Burgerlijke- en Utiliteitsbouw. Om er zeker van te zijn dat het materieel van ZHBC op de juiste wijze wordt ingezet, is ervoor gekozen het uitsluitend bemand te verhuren.

Foto: Tweede Coentunnel Bouwdok Barendrecht © Ivo de Kort

Foto: Tweede Coentunnel Bouwdok Barendrecht © Ivo de Kort

VERHUUR EN UITVOERING

Naast het verhuren van bemand materieel verzorgt ZHBC ook de complete betonstort. Elke opdracht die wij uitvoeren vraagt om de nodige vakkennis. Daarom werken wij uitsluitend met speciaal (intern) opgeleide medewerkers. Of het nu gaat om de betonwerker, voorman, betonpompmachinist of uitvoerder, het zijn stuk voor stuk bijzonder gemotiveerde mensen die hun vak tot in de puntjes beheersen. ZHBC onderscheidt zich niet alleen in de dienstverlening, maar ook in de werkwijze.

VEILIG EN BETROUWBAAR

Veiligheid, betrouwbaarheid, netheid en duidelijke afspraken staan bij ZHBC voorop.

Klik hier voor meer informatie over veiligheid.